Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:30 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Britanicii sunt sfătuiți să evite călătoriile la Bruxelles

ro

22 Mar, 2016 21:44 1893 Marime text
 
Guvernul de la Londra a emis, astăzi, o alertă de călătorie prin care îi sfătuiește pe cetățenii britanici să evite călătoriile la Bruxelles dacă prezența lor acolo nu este ”imperativă”.
 
Această recomandare venită de la Downing Street și neobișnuită pentru destinațiile europene actualizează alerta difuzată imediat după atacurile teroriste de la Bruxelles, ce recomanda doar vigilență sporită, evitarea mulțimilor și a transportului public din capitala belgiană, transmite AFP.
 
Pe de altă parte, purtătorul de cuvânt al premierului David Cameron a anunțat că Guvernul britanic va trimite în Belgia o echipă care va ajuta autoritățile locale să investigheze atacurile teroriste care au avut loc în cursul dimineții.
 
Conform ultimului bilanț provizoriu, 34 de persoane au fost ucise și 230 rănite după ce teroriști, inclusiv kamikaze, au detonat dispozitive explozive la aeroportul Zaventem și în stația de metrou Maelbeek, situată la numai câteva sute de metri de sediul Comisiei Europene. Guvernul de la Londra a confirmat că deocamdată doar un britanic se numără printre răniți, relatează Agerpres.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii