Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:48 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Britanicii se plâng iar de români De opt ori mai multe șanse să facă pușcarie

ro

23 Feb, 2015 09:32 778 Marime text
Imigranții români au de opt ori mai multe șanse să facă pușcarie în Marea Britanie decât britanicii, relevă statistici oficiale, informează ziare.com.
 
Din cei 126.000 de români care trăiesc în Marea Britanie, 760 se află în închisoare, relevă cifrele Ministerului britanic al Justiției, scrie Express, citat de ziare.com.
 
În schimb, din cei 617.000 de polonezi din Marea Britanie, doar 573 sunt în închisoare. Un prizonier din opt este cetățean străin - o proporție care s-a dublat în cei 10 ani de and a început migrarea în masă din estul Europei.
 
Cele mai noi statistici se referă la perioadă octombrie 2013 - martie 2014, care cuprinde și ridicarea restricției pe piață muncii pentru români și bulgări.
 
Potrivit cifrelor privind închisorile din Anglia și Țara Galilor, românii, albanezii și lituanienii au cele mai multe șanse să ajungă în închisoare, comparativ cu britanicii. Această comparație l-a făcut pe parlamentarul conservator Philip Davies să considere că cifrele sunt „șocante și inacceptabile".


Sursa: ziare.com
Sursa foto: sfm.md
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii