Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:20 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Britanicii au ieșit în stradă, la Londra. Zeci de mii de oameni spun că Brexitul a fost votat din cauza minciunilor (galerie foto+video)

ro

02 Jul, 2016 16:49 2251 Marime text
Zeci de mii de oameni au ieșit pe străzile din Londra, pentru a mărșălui și a protesta împotriva ieșirii Marii Britanii din UE, relatează Reuters. Oamenii vor străbate orașul, după care se vor opri la Parlament.
 
Cei mai mulți protestatari sunt tineri, iar dintre aceștia mulți sunt îmbrăcați în steaguri UE în timp ce alții flutură bannere pe care erau scrise sloganuri precum "Eu sunt cu UE" sau "Wrexit".
 
Protestul a fost organizat pe Facebook de către un comedian care a dorit, astfel, să își exprime furia, frustrarea și nevoia de a acționa.
 
 

"Putem să luăm degetul de pe butonul de autodistrugere și să împiedicăm Brexitul refuzând ca referendumul să aibă valoarea ultimului cuvânt", a scris organizatorul marșului, Keiran MacDermott, pe Facebook.

 

"Să nu abandonăm generația următoare. Să manifestăm, să protestăm și să oprim Brexitul", a mai scris el.

 
Aproximativ 40.000 de oameni și-au anunțat prezența la protest, conform Sky News, dar încă nu se poate aprecia numărul exact. Oamenii spun că Brexitul a fost votat din cauza minciunilor.

În timp ce mărșăluiau, se fundal se auzea Melodia lui Rick Astley din 1987 "Never Gonna Give You Up" și cea a lui Whitney Houston "I Will always Love You."
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii