Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:58 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Braţul Sfântu Gheorghe, calea de transport ilegal de peşte şi icre

ro

21 Apr, 2015 11:13 1603 Marime text
25 de kilograme de peşte şi 3,8 kilograme icre, care nu îndeplinea  condiţiile legale, au fost găsite, duminică, în ambarcaţiunea unui cetăţean român.
 
Descoperirea a fost făcută de poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Tulcea, în cooperare cu lucrători ai Administraţiei Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării. Aceştia au oprit pentru control, pe braţul Sfântu Gheroghe, o ambarcaţiune cu motor condusă de un cetăţean român, în vârstă de 32 de ani, domiciliat în judeţul Tulcea.
 
În urma controlului a fost descoperită cantitatea de 25 de kilograme de peşte din specia crap şi 3,8 kilograme icre din specia crap, pentru care bărbatul în cauză nu a putut prezenta documente justificative, după cum se arată într-un comunicat de presă al Gărzii de Coastă remis azi redacţiei.
 
Poliţiştii de frontieră au ridicat în vederea confiscării cantităţile de peşte şi icre care au fost predate spre valorificare unei societăţi comerciale de profil, conform procedurilor legale. Bărbatului i-a fost întocmit lucrare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „deţinere, transport sau comercializare fără documente legale a peştelui, icrelor sau produselor din peşte”.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii