Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:29 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Brașov. Bărbatul acuzat că și-a ucis familia, arestat preventiv. Ce au găsit polițiștii în mașina suspectului

ro

28 Mar, 2018 18:37 1729 Marime text
Bărbatul care şi-a ucis familia, soția și cei doi copii, a fost arestat pentru 30 de zile.

În mașina bărbatului, polițiștii au găsit 10 grame de substanță vegetală cu miros și aspect de cannabis și un aparat de tocat planta. De altfel, bărbatul și-a dat acordul pentru a-i fi recoltate probe biologice, pentru a se determina dacă acesta era sub influența drogurilor în momentul în care a comis fapta, scrie Digi 24.

Noi detalii şocante au ieșit la iveală din anchetă. Suspectul a avut probleme cu alcoolul, fuma, ocazional lua droguri, era pasionat de ezoterism, căsnicia lui scârţâia, iar modul în care şi-a înfăptuit crima i-a cutremurat şi pe anchetatori.

Bărbatul a ajuns acasă, iar prima persoană pe care a omorât-o a fost soţia sa, fapta având loc luni, în jurul orei 23.00. Femeia adormise pe o masă de masaj, iar bărbatul a înjunghiat-o cu un cuţit în inimă. La jumătate de oră după comiterea faptei, acasă a venit fata lui, în vârstă de 18 ani. El a stat de vorbă cu ea, fără a-i spune însă ce făcuse, iar la un moment dat fata a mers în camera ei şi s-a culcat. Apoi, bărbatul a mers şi a înjunghiat-o în inimă cu acelaşi cuţit cu care el ar fi încercat să se sinucidă. Ultima victimă a fost băiatul său, de 13 ani, bărbatul a mers în camera acestuia şi l-a înjunghiat în inimă.

Sursă: Digi 24
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii