Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:37 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Brașov. Accident rutier grav în centrul orașului. Printre victime se află și doi copii

ro

01 Feb, 2018 22:40 1242 Marime text
Şase persoane, între care doi copii, au fost rănite joi seara într-un accident produs într-o intersecţie din municipiul Braşov, în zona Patria, pe o arteră intens circulată din centrul oraşului, potrivit Agerpres.

Persoanele adulte au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean iar cei doi copii, la Spitalul Clinic de Copii. Toţi răniţii erau conştienţi, doar unul dintre adulţi fiind într-o stare mai gravă, a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Braşov, Luiza Dănilă.

Două echipaje SMURD, două ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean şi un echipaj de stins incendii cu apă şi spumă pentru asigurarea măsurilor PSI s-au deplasat la faţa locului.

Potrivit primelor informaţii, un autovehicul care se deplasa pe strada Castanilor înspre strada 15 Noiembrie nu ar fi oprit la indicatorul Stop instalat în intersecţie (semaforul nu ar fi funcţionat) şi a intrat în coliziune cu un autovehicul care circula pe strada 15 Noiembrie spre zona Astra. Unul dintre autovehicule ar fi fost proiectat în nişte pietoni care traversau strada, conform purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Braşov, Ionuţ Marin.

Cercetările sunt continuate la faţa locului de către poliţişti pentru a se stabili cu exactitate cauzele producerii accidentului, a mai precizat purtătorul de cuvânt.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii