Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:32 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Braila Numele si pozele celor care arunca gunoiul la intamplare vor fi facute publice

ro

07 Apr, 2011 18:20 1048 Marime text

Numele si fotografiile brailenilor care sunt prinsi in timp ce arunca la intamplare gunoiul pe domeniul public vor fi facute publice, a declarat joi, in cadrul unei conferinte de presa, primarul din Braila, Aurel Simionescu, relateaza Agerpres.

Edilul a precizat ca a luat aceasta decizie deoarece s-au cheltuit sume foarte mari de bani pentru curatarea domeniului public, iar in conditiile in care cetatenii continua sa arunce gunoaiele la intamplare nu se va mai cunoaste ca s-a facut curatenie in oras.

"Le-am cerut echipelor care ii descopera pe cei care arunca gunoiul sa ii fotografieze, iar fotografiile sa fie date publicitatii in presa locala si afisate in locuri publice, sa ii popularizam astfel in fata vecinilor. Ma gandesc sa le raspundem celor in cauza cu aceeasi moneda si sa le punem cate o caruta de gunoi in fata casei sau a societatii, sa vedem daca le convine", a declarat Simionescu.

Primarul de Braila a mai precizat ca, numai in ultima luna, au fost surprinsi 35 de braileni care depozitau deseuri in locuri publice si au fost sanctionati cu amenzi in suma totala de 4.600 lei.

Aurel Simionescu a mai reclamat faptul ca unii braileni isi bat joc inclusiv de munca depusa de cei trei sute de elevi din Braila, care participa voluntar, saptamana aceasta, la o ampla actiune de ecologizare a orasului, aruncand gunoaie pe spatiile deja curatate de acestia.

Sursa:hotnews.ro

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii