Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:24 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Braconaj în judeţul Tulcea

ro

11 Mar, 2015 12:38 1604 Marime text
Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au identificat, marţi, trei cetăţeni români având asupra lor cantitatea de 283,7 kilograme peşte fără documente justificative.
 
Astfel, în jurul orei 15.00, poliţiştii de frontieră de la Isaccea au oprit pentru control autoutilitara marca Volkswagen Transporter, condusă de T.A. în vârstă de 54 de ani, domiciliat pe raza judeţului Tulcea. Bărbatul deţinea şi transporta cantitatea de 114 kilograme peşte din speciile crap , ştiucă şi caras fără a avea documente justificative.
 
Două ore mai târziu, poliţiştii de frontieră de la Tulcea au oprit pentru control, pe raza localităţii Baia, autoturismul marca Mitsubishi, condus de M.F. în vârstă de 40 de ani, domiciliat pe raza judeţului Constanţa. În autoturism a fost găsită cantitatea de 159 kilograme  peşte, în stare proaspătă, din speciile crap, şalău, caras, pentru care bărbatul nu a putut prezenta documente de provenienţă.
 
Iar poliţiştii de la Cernavodă au identificat la Staţia de taxare Giurgeni-Vadu Oii, pe F.M.. care oferea spre vânzare participanţilor în trafic, cantitatea de 10,7 kilograme de peşte speciile caras şi mreană, fără a deţine documente justificative.
 
Poliţiştii de frontieră au ridicat în vederea confiscării întreaga cantitate de peşte, care a fost predată spre valorificare unor societăţi comerciale de profil, conform procedurilor legale, iar persoanelor în cauză le-au fost întocmite actele de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de deţinere, transport sau comercializarea peştelui fără documente legale.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii