Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:06 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Boutique Hotel Style - o simfonie de idei aduse la viață (galerie foto)

ro

30 Apr, 2013 20:25 4993 Marime text
Boutique Hotel Style - este cea mai noua provocare primită de designerii Interior Store. Conceptul de design propus de designerii noștri a pornit chiar de la denumirea acestuia – „Style". Cu un design interior centrat pe detalii, în cadrul proiectului se îmbină armonios și echilibrat stilurile Clasic, Modern, Art-Deco, Mediteranean și Oriental, care oferă fiecăruia dintre cele 10 apartamente ale boutique hotelului o atmosfera unică și un stil personalizat.

Designerii Interior Store oferă în cadrul proiectului pentru Boutique Hotel Style perspectiva unuia dintre cele mai exclusiviste hoteluri din zonă, care păstrează nealterat eterogenul şarm istoric al regiunii. Apartamentele spaţioase, decorate în stil propriu, sunt denumite în funcţie de influenţele predominante regăsite în fiecare dintre acestea. Trecerea graduală, subtilă, dintr-o cultură în alta, este asigurată, etaj după etaj, de scara interioară robustă, care contribuie în mod decisiv la definitivarea unei simfonii a confortului modern și a clasicului invincibil, pentru a dărui o experiență memorabilă.

După cum vom sublinia în prezentarea fiecărui stil de design, cuprins în proiect, Boutique Hotel Style este mai mult decat o oază destinată relaxării totale, este experiență fascinantă a rafinamentului care tinde spre perfecțiune.
În semn de prețuire față de arta designului interior, fiecare cameră este mobilată și decorată cu piese atent selecționate, semnate de unii dintre cei mai eleganți și inspirați designeri.
 
Apartamentele „Blast from the Past”
Aici veți găsi o atmosferă delicată, cordială, la care se adaugă acea "joie de vivre", care face ca eleganța să rimeze cu relaxarea. Stilul rafinat abundă în detalii, care se găsesc în structura de mobilier, corpuri de iluminat și accesorii decorative.
Mobilierul și materialele naturale folosite pentru decorațiunile interioare, cum ar fi lemnul lăcuit, pielea și materialele textile decorate cu elemente florale, vegetale, completate de laitmotive diverse, elemente desprinse din epoci istorice, personalizează fiecare încăpere și conferă apartamentelor o atmosferă caldă și primitoare.
Dormitorul apartamentului clasic propune și o zonă de relaxare - o zonă SPA, delimitată de zona de dormit printr-un zid parțial.
 
Apartamentele „Now ForEver”
Acest stil este o formă de precizie extremă, un cadru de o suplețe rafinată, în care accentul se pune pe simplitate, iar culorile utilizate subliniază conceptele schematice. Piesele de mobilier sunt conturate de forme geometrice - pătrate, dreptunghiulare, rotunde, iar suprafețele sunt curate.
Având la bază un mix chic și funcțional de confort și design, apartamentele „Now ForEver” concretizează un mediu relaxant, susținut de tehnologii de ultim moment, și reprezintă cadrul ideal pentru oaspeții aflați în căutarea unor elemente de lux transpuse într-un mediu modern și confortabil.
Cu o generoasă priveliște de ansamblu asupra zonei vechi a orașului, funcționalitatea și confortul desăvârșit sunt elementele definitorii ale celor două apartamente proiectate într-un original stil modern.
 
Apartamentele „Inspire - Art Deco”
Cele două apartamente sunt concepute într-un stil plin de farmec și elegant, unde formele și paletele coloristice utilizate, pentru pereți și mobilier – negru, alb, gri și violet puternic - sunt izbitoare și îndrăznețe, cu o mulțime de contraste, subliniate de simetrie și echilibru.
Contururile curbate, teatrale ale decorațiunilor îndulcesc imaginea de ansamblu, subliniind, totodată, abordarea puternică și îndrăzneață pe care designerii o conferă proiectului.
 
Apartamentele „Breeze”
Însuflețit de inspirația unui cadru marin, natural, stilul de design mediteranean oferă o atmosferă relaxantă, în care accentul se află pe eleganță și naturalețe, subliniate de simplitatea și pastelul coloristic.
Detaliile specifice, ilustrând elemente culturale și desprinse din natură, transformă spațiul interior într-o oază absolută, guvernată de mobilier din lemn, textile luminoase, gresie și tencuială ornamentală.
 
Apartamentele „Sultania”
Designul somptuos al acestor apartamente este inspirat din contextul istoric proeminent al regiunii. Camerele luxuriante amintesc de măreția vieții sultanilor în Imperiul Otoman, recreată prin intermediul covoarelor și tapiseriilor de epocă, la care se adaugă perne vintage, țesute din catifea și mătase multicoloră.
 
Interior Store
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii