Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:07 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Boris Parpală a scăpat de arestul la domiciliu (rechizitoriu)

ro

25 Jun, 2015 14:29 1670 Marime text
Boris Parpală, fost inspector în cadrul Consiliului Județean Constanța şi director al Direcției pentru Agriculturã a Județului Constanța, a scăpat de arestul la domiciliu.
 
Azi, judecătoarea Iuliana Radu, din Tribunalul Constanţa, a admis, ca fondate, cererile formulate de DNA Constanţa şi de Parpală de înlocuire a măsurii preventive a arestului la domiciliu cu măsura preventivă a controlului judiciar. Solicitarea DNA vine la scurt timp după ce Curtea Constituţională a României declarat neconstituţional articolul referitor la arestul la domiciliu.
 
Pe timpul cât se află sub control judiciar, Parpală trebuie să respecte următoarele obligaţii: - să se prezinte la judecătorul de cameră preliminară sau la instanţa de judecată ori de câte ori este chemat; - să informeze de îndată organul judiciar care a dispus măsura sau în faţa căreia se află cauza cu privire la schimbarea locuinţei; - să se prezinte la Poliţia Mun. Constanţa, organ desemnat cu supravegherea sa, conform programului de supraveghere întocmit de organul de poliţie sau ori de câte ori este chemat; - să nu depăşească limita teritorială a judeţului Constanţa, fixată de judecătorul de cameră preliminară, decât cu încuviinţarea prealabilă a acestuia; - să nu se apropie de martorii din lucrări şi să nu comunice cu aceştia direct sau indirect, pe nicio cale.
 
Decizia nu este definitivă, ea putând fi atacată la Curtea de Apel Constanţa.

Rechizitoriu
Trimitere în judecată Boris Parpală, fost consilier CJC şi şef al Direcției pentru Agricultură Constanţa (document)  

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii