Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:02 17 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bogdan Ţîru şi Florin Purece, de la FC Viitorul, înaintea meciului cu Steaua- "Sperăm să nu îi dezamăgim pe fani"

ro

30 Jul, 2016 19:42 1633 Marime text


Bogdan Țîru și Florin Purece au susţinut o conferinţă de presă  înaintea meciului cu Steaua din această seară. Acştia le-au transmis fanilor că vor să facă un meci cât mai bun, mai ales că vor juca pe teren propriu. 

"Este început de Campionat, dar vrem să începem bine. Ne strădium ca la fiecare meci să dăm tot ce avem mai bun. Ultimul nostru meci a fost un meci greu.", a declarat, în cadrul conferinţei, Bogdan Ţîru.

Imediat, în completarea acestuia, a sărit Florin Purece: "Suntem puţini supăraţi pentru rezultatul ultimului nostru meci, însă acesta este un meci cu totul nou. Cred că putem să facem un meci foarte bun, jucăm acasă şi sperăm să câştigăm. Este foarte important pentru noi să jucăm pe principiile noastre şi sperăm la un rezultat pozitiv. Eu văd Steaua o echipă foarte bună, cu un lot valoros. Oricine ar juca  în acea echipă are valoare. Pe de altă parte, sperăm să fie cât mai multă lume, să aibă parte de un joc deschis şi sperăm să nu-i dezamăgim."

Vă reamintim că întâlnirea FC Viitorul - Steaua, din etapa a II-a a Ligii I, este programată astăzi, de la ora 20:30, pe stadionul Central din Complexul Academiei Hagi.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii