Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:02 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bogdan-Ştefănel Chimişliu a devenit unicul asociat al firmei Agrimofert SRL

ro

23 Nov, 2015 22:42 2769 Marime text
În Monitorul Oficial au fost publicate hotărârile acţionarilor societăţii Agrimofert SRL. Astfel, de comun acord, Bogdan-Ştefănel Chimişliu şi Vasile-Cosmin Turcu, domiciliaţi în judeţul Constanţa, au hotărât retragerea din societate a lui Vasile-Cosmin Turcu, ce cesionează cinci părţi sociale a câte zece lei fiecare, către celălalt asociat, care a precizat că nu mai are nicio pretenţie materială sau de orice altă natură de la Vasile-Cosmin Turcu.
 
În urma modificărilor intervenite, Bogdan-Ştefănel Chimişliu a devenit asociat unic şi deţine 20 de părţi sociale, în valoare de 200 de lei, cota de participare la beneficii şi pierderi fiind de 100%. De asemenea, el a fost numit şi administratorul firmei, cu puteri depline pe durată nelimitată.
 
În altă ordine de idei, Bogdan-Ştefănel Chimişliu, new entry în topul celor 300 cei mai bogați români, este asociat în mai multe firme din Constanţa, şi anume: Biochem Credite IFN SA, Biochem Farming SRL, Biochem Organics SRL și Cramele Mihai Viteazu SRL, ultima fiind în insolvenţă. De asemenea, ca administrator figurează în firmele Biochem Credite IFN SA, Biochem Farming SRL, Biochem Organics SRL și Biochem Trading SRL.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii