Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:41 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bogdan Oprea nu mai este purtător de cuvânt al Administrației prezidențiale

ro

13 Oct, 2014 20:38 2029 Marime text
Preşedintele Traian Băsescu a semnat decizia privind eliberarea din funcţia de consilier de stat din cadrul Administraţiei Prezidenţiale a lui Bogdan Oprea începând cu data de 13 octombrie 2014.
 
"Preşedintele României, domnul Traian Băsescu, a semnat luni, 13 octombrie a.c., Decizia privind eliberarea din funcţia de consilier de stat din cadrul Administraţiei Prezidenţiale a domnului Bogdan Oprea începând cu data de 13 octombrie 2014", se arată într-un comunicat al Preşedinţiei.
 
Bogdan Oprea a preluat funcţia de purtător de cuvânt al preşedintelui Băsescu pe 15 mai 2012, după ce predecesorul său, Valeriu Turcan, a demisionat, în luna februarie.
 
Pe 10 iulie 2012, odată cu suspendarea din funcţie a preşedintelui Traian Băsescu, Bogdan Oprea şi-a depus demisia din funcţia de consilier de stat şi coordonator al Departamentului de Comunicare Publică din Administraţia Prezidenţială.
 
Oprea a lucrat la campania lui Băsescu pentru referendumul din 29 iulie şi a revenit la Palatul Cotroceni, după ce referendumul de suspendare a şefului statului a fost invalidat.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii