Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:18 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bob Dylan, primele declaraţii după câştigarea premiului Nobel pentru Literatură

ro

29 Oct, 2016 13:54 2408 Marime text
Artistul american Bob Dylan, care nu a făcut declarații după ce a fost desemnat câștigătorul premiului Nobel pentru Literatură, a anunțat că va merge la Stockholm pentru a primi această recompensă ''uluitoare, de necrezut'', potrivit unui interviu acordat de artist unui cotidian britanic, relatează AFP, citat de Agerpres.

''Este greu de crezut'', a spus autorul, compozitorul și interpretul american în vârstă de 75 de ani pentru cotidianul Daily Telegraph fiind întrebat ce părere are despre obținerea premiului Nobel.

Întrebat dacă va participa la gala din 10 decembrie de la Stockholm, când regele Suediei înmânează distincțiile Nobel câștigătorilor, Dylan a spus: ''desigur, în măsura în care acest lucru este posibil'', arată Agerpres.

Vineri, secretarul permanent al Academiei suedeze de științe Sara Danius a discutat telefonic cu Bob Dylan, artistul confirmându-i acesteia că ''apreciază foarte mult onoarea care i s-a făcut, indicând că a rămas fără cuvinte în momentul în care a aflat că a câștigat premiul Nobel pentru Literatură'', conform ediției electronice de sâmbătă a cotidianului britanic The Guardian. În aceeași zi, Fundația Nobel a indicat că deocamdată nu a fost luată o decizie privind sosirea lui Bob Dylan la evenimentele de la Stockholm din luna decembrie dedicate premiilor Nobel, potrivit theguardian.com.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii