Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:54 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Boagiu la DNA în dosarul Portul Constanţa. Vezi ce a spus ministrul

ro

05 Aug, 2011 02:11 1939 Marime text

anca-boagiu.jpgPotrivit antena3,  Anca Boagiu a fost audiată de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie. Ministrul a fost audiat în calitate de martor în dosarul Portul Constanţa.Trebuie precizat că dosarul în cauză este vorba despre tranzacţiile ilegale din Portul Constanţa, în care sunt cercetaţi senatorul PDL Mircea Banias şi fostul secretar general al MAI Laurenţiu Mironescu.

 

UPDATE

Avocatul Ion Panaitescu a declarat, la ieşirea de la DNA, că a fost audiată Anca Boagiu, în calitate de martor, iar mărturia ei a fost "de o importanţă covârşitoare pentru economia cauzei".

"S-a vorbit despre valurile Dunării, despre Marea Neagră. A fost chemată pentru a se vorbi despre valurile Dunării, despre valurile Mării Negre", a spus Panaitescu.

El a precizat că audierea ministrului Transporturilor este un spectacol pus în scenă de procurorii anticorupţie.

Surse judiciare au declarat, pentru MEDIAFAX, că Anca Boagiu a dat o declaraţie succintă în faţa procurorului Gheorghe Bocşan, cel care instrumentează cauza privind ilegalităţile din Portul Constanţa.

Potrivit surselor citate, pe parcursul audierii, ministrul Anca Boagiu a fost întrebată dacă îi cunoaşte personal pe mai mulţi inculpaţi din dosar, printre care Mircea Banias, Laurenţiu Mironescu sau Aurelian Pilcă.

Anca Boagiu le-a spus anchetatorilor că personal nu îi cunoaşte decât pe Mircea Banias şi pe Laurenţiu Mironescu, ca urmare a relaţiilor de partid.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • BOC 666 05 Aug, 2011 09:48 Ii cunoste f bine pe toti...! A uitat cand depunea acte in Vama Sud Agigea, la tura de serviciu si manca seara din farfurie cu vamesii ??? O invitau la masa ca erau orele tarzii... Acum s-a ajuns Nu ii cunoaste !
  • boc 04 Aug, 2011 22:14 si au arestat o da? uffffff ,nu-ce pacat