Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:09 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Blejnar, la DNA Eu îi cert pe toţi angajaţii mei aproape în fiecare zi

ro

20 Jun, 2011 19:31 1015 Marime text

Sorin Blejnar, şeful ANAF, a declarat că a mers la audieri la DNA în calitate de martor în dosarul corupţiei din Vama Constanţa Agigea. De asemenea, a negat că ar fi fost în Statele Unite cu fostul şef al Vămii Constanţa Sud Agigea, Liviu Durbac, în Statele Unite.

"Nu am fost în vacanţă cu domnul Durbac în Statele Unite. Noi avem întâlniri profesionale şi când vorbesc de noi vorbesc de organele statului. Eu îi chem periodic pe şefii birourilor vamale din ţară, pe şefii regionalelor vamale, pe şefii de la Garda Financiară, pe şefii de la Fisc. Avem şedinţe comune şi punctăm anumite aspecte referitoare la obiectivele noastre de muncă", a spus Blejnar.

Şeful ANAF a precizat că este martor în acest dosar: "Am fost întrebat dacă am fost într-o excursie în Statele Unite cu domnul Durbac. Am spus că nu am fost. Am explicat cum funcţionează anumite mecanisme legale în statul român cu privire la anumite dispoziţii sau ordine date de către conducerile instituţiilor".

Întrebat despre discuţia pe care a avut-o cu Durbac, Blejnar a spus: "Eu nu îmi amintesc acum punctual de acea discuţie. Eu îi cert pe toţi angajaţii mei aproape în fiecare zi. Sunt o persoană exigentă. Am fost întrebat dacă sunt şeful cel mare. Da, dacă luăm stricto senso că ANAF-ul are în subordine vama, garda şi finanţele publice, aş putea spune că în cadrul instituţiei ANAF sunt şeful cel mare".

Sursa: http://www.realitatea.net

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii