Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:20 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Black Friday 2013. Orarul marilor magazine

ro

22 Nov, 2013 04:21 4512 Marime text
Retailerii online şi cei off-line vor da startul promoţiilor de Black Friday la ore diferite. ECONOMICA.NET vă prezintă orarul  de desfăşurare al campaniilor în ziua cu cele mai semnificative reduceri din an. 
Retailerii online care şi-au anunţat prezenţa în campania Black Friday de mâine au anunţat ore diferite de la care încep să aplice marile reduceri de preţuri.
S-a început chiar de la 24:00. Astfel, evoMAG va marca anul acesta Black Friday cu reduceri care vor dura timp de trei zile, iar campania a demarat la puţin timp după ora 00.00.
De asemenea, surse din piaţă au declarat pentru ECONOMICA.NET că şi eMAG ar putea da undă verde campaniei tot în primele minute ale zilei.
Nu în ultimul rând, PC Garage, ElectroFun, Pc Fun încep tot la 00:00, la fel ca şi Click Shop.
Altex a anunţat că va intra în Vinerea Neagră la ora 07:00. La ora publicării acestui articol, Altex nu stabilise încă ora de la care campania va fi activă  şi în magazinul virtual altex.ro.
Flanco va începe cu o oră mai devreme, la ora 06:00, dar programul depinde şi de magazin (orarul exact se poate găsi aici ).
Menţionăm că în perioada Black Friday (22-24 noiembrie) nu se va putea cumpăra online, de pe site-ul flanco.ro, acesta urmând să funcţioneze doar ca un suport informaţional pentru magazine.
Startul pentru Black Friday se dă în magazinele Domo din centrele comerciale la ora 06:00.
Programul exact va fi afişat pe site
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii