Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
07:34 17 12 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Biroul Român de Metrologie Legală achiziţionează celulă de sarcină, necesară pentru etalonarea maşinilor (document)

ro

12 Dec, 2014 15:27 1083 Marime text
Potrivit licitatiapublica.ro, Biroul Român de Metrologie Legală, reprezentat prin Direcţia Regională de Metrologie Legală Constanţa - SJML Galaţi, atribuie un contract „Celulă de sarcină“ printr-o licitaţie electronică. Valoare estimată a contractului este de 2.419,35 de lei.

Conform anunţului „în vederea desfăşurării în bune condiţii a activităţilor specifice, Biroul Român de Metrologie Legală, reprezentat prin Direcţia Regională de Metrologie Legală Constanţa - SJML Galaţi, unitate din structura sa fără personalitate juridică, intenţionează să achiziţioneze o celulă de sarcină astfel: 1 buc. celulă de sarcină, necesară pentru etalonarea maşinilor de încercare la tracţiune şi/sau compresiune cu domeniul de maxim 500 N, pentru etalonarea maşinilor pentru încercarea la şoc (ciocan tip pendul) şi pentru etalonarea aparatelor pentru încercarea statică a durităţii cauciucului şi maselor plastice (durimetre Shore A si D)“.

Data limită de depunere a ofertelor este 24 decembrie, ora 10.00. Deschiderea ofertelor se va face în aceeaşi zi la ora 10.15. Oferta este valabilă 60 de zile de la termenul limită de primire a ofertelor.

Ti-a placut articolul?

Comentarii