Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:02 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

BILLA inaugurează cel de-al 3-lea magazin în Constanţa

ro

24 Apr, 2013 11:22 1992 Marime text
BILLA România anunţă deschiderea unui nou magazin în Constanţa, care va fi inaugurat pe 26 aprilie. Reţeaua naţională ajunge astfel la 72 de unităţi.

Noul magazin de pe Strada Răscoala din 1907 este cel de-al 3 lea pe care BILLA îl opereaza în Constanţa şi va oferi un spaţiu de vânzare de 500 mp şi peste 7.000 articole.

“Strategia noastra de dezvoltare pentru anul 2013 continuă, dovadă fiind noul magazin pe care îl vom deschide luna aceasta, cel de-al treilea din Constanţa. Locatia primului magazin deschis în anul 2013 a fost aleasă cu grijă, Constanţa fiind principalul centru economic din sud-estul României şi un oraş cu un potenţial ridicat de dezvoltare”. a declarat Sorana Georgia Director General BILLA România.

Cel mai nou magazin BILLA deschis în Constanţa le va oferi clienţilor o gamă variată de produse, precum: fructe şi legume livrate proaspăt în fiecare zi, produse de panificaţie şi patiserie pregătite în cuptoarele proprii din magazin sau produse preparate şi semipreparate de la vitrina de Delicatese. Constănţenii se vor putea bucura şi de un bogat sortiment de carne proaspătă, precum şi multe alte produse, de la alimente de bază sau băuturi şi până la articole cosmetice şi de menaj.

Magazinul se va deschide cu o promoţie specială: pentru fiecare 50 RON din valoarea bonului de casă clienţii BILLA vor primi un bon valoric de 10 RON, în perioada 26 aprilie – 1 mai 2013. În plus, cei care calcă pragul magazinului vor beneficia de o multitudine de promoţii speciale de deschidere. Orarul de funcţionare al noului magazin va fi de luni până sâmbătă, de la 7 la 23, iar duminica de la 7 la 22.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii