Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:10 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bilanțul victimelor din Colectiv a ajuns la 58 de morți Andreea Ştefan a decedat în Germania

ro

20 Nov, 2015 10:12 2515 Marime text
 
Bilanţul victimelor din clubul Colectiv a ajuns în această dimineață la 58 de morți.
 
Familia Andreei Ştefan, tânăra din Râmnicu Vâlcea rănită în clubul Colectiv, a anunţat că aceasta a decedat noaptea trecută într-o clinică din Germania, scrie publicaţia locală voceavalcii.ro.
 
Conform sursei citate, colegii Mihaelei Ştefan (mama Andreei) de la SC Apavil Râmnicu Vâlcea au trimis un mesaj de condoleanţe.
 
 „Suntem alături de colega noastră Mihaela Ştefan în greaua suferinţă pricinuită de pierderea fiicei sale Andreea. Ne este greu să descriem în cuvinte tristeţea care ne-a cuprins la aflarea veştii trecerii în nefiinţă a Andreei, la doar 28 de ani. Ne-am rugat pentru ea, am sperat să fie bine şi să se bucure de viaţă. Din păcate, Dumnezeu îi cheamă la el prea devreme pe cei mai buni dintre noi. Sincere condoleanţe şi fie ca Dumnezeu să o odihnească în pace!”, a fost mesajul transmis de aceștia.
 
Din informaţiile voceavalcii.ro, Andreea a fost trezită ieri de medici timp de 45 de minute, însă se pare că nu ar fi reacţionat foarte bine, ea fiind îngrozită de starea în care se afla. Cadrele medicale i-au indus din nou coma, numai că organismul tinerei din Râmnicu Vâlcea nu a mai rezistat. În această noapte, ea s-a stins la doar 28 de ani.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii