Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:09 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bilanţul incendiilor care au devastat regiunea de coastă din apropiere de Atena a crescut la 88 de morţi

ro

28 Jul, 2018 16:51 1337 Marime text
Bilanţul incendiilor care au devastat regiunea de coastă din apropiere de Atena la începutul acestei săptămâni a crescut la 88 de morţi, printre care şi copii, iar autorităţile fac în continuare eforturi pentru identificarea victimelor şi căutarea persoanelor date în continuare dispărute, conform AFP citat de Agerpres.ro. 
 
Cea de-a 88-a victimă, o femeie în jur de 40 de ani, a murit la spitalul unde era tratată pentru arsuri şi unde mai sunt internate şi alte victime ale incendiului, în stare gravă.
 
Un detectiv angajat de familia a două fetiţe gemene date dispărute, Sophia şi Vassiliki, în vârstă de 9 ani, a anunţat că trupurile celor două au fost identificate. Fetiţele se aflau în drum spre plajă alături de bunicii lor, când au fost prinse de flăcările abătute asupra localităţii turistice Mati. Ele au fost găsite în braţele celor doi bunici, pe un teren pe care au mai fost descoperite 26 de cadavre calcinate, la marginea falezei.
 
O altă mamă şi-a pierdut fiul de 11 ani, fiica de 13 ani şi soţul în vârstă de 54 de ani. Vineri seară femeia a identificat cadavrele.
 
Premierul grec Alexis Tsipras şi-a asumat vineri "responsabilitatea politică" pentru distrugerile provocate de acest incendiu.
 
Sursa: Agerpres.ro. 
Sursa foto: Google Maps
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii