Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
19:13 23 03 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bilanţul acţiunilor jandarmilor constănţeni la început de primăvară

ro

06 Mar, 2015 11:55 642 Marime text
Peste 200 jandarmi au acţionat zilnic, în perioada 2 - 5 martie, în mod independent, dar şi în sistem integrat cu Poliţia, pentru menţinerea şi asigurarea ordinii şi siguranţei publice în judeţul Constanţa. 
 

Astfel, au fost executate peste 70 de misiuni de menţinere şi asigurare a ordinii publice. Împreună cu poliţiştii din Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IPJ) Constanţa, marţi, 3 martie, 45 de jandarmi constănţeni au participat la percheziţiile desfăşurate în Constanţa, la persoanele bănuite de contrabandă cu ţigări.
 
Jandarmii au aplicat 30 sancţiuni contravenţionale dintre care 12 avertismente scrise şi 18 amenzi, valoarea acestora fiind de peste 8500 lei.
 
De asemenea, militarii au constatat 19 fapte de natură penală, dintre care 12 în mod independent  şi 7 în cooperare cu Poliţia, fiind identificaţi 26 de făptuitori. Majoritatea faptelor constatate independent au fost pe linia contrabandei cu ţigări, a consumului de substanţe cu efect halucinogen şi de punere în circulaţie, fără drept, a unui produs care poartă o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată.
 
Au mai fost executate şi 70  misiuni pentru punerea în aplicare a mandatelor de aducere emise de către instanţe sau parchete precum şi 3 misiuni în sprijinul executorilor judecătoreşti.

Ti-a placut articolul?

Comentarii