Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:17 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bere Gratis, Adrian Naidin si Emeric Imre, printre invitatii la Folk You!

ro

14 Jul, 2012 11:31 2083 Marime text

Festivalul se va desfasura in perioada 3-5 august in statiunea Vama Veche, relateaza MEDIAFAX, citat de www.9am.ro.

Pentru buna desfasurare a festivalului, incepand din 30 iulie pana pe 6 august, nu vor mai fi maplasate corturi in zona dintre Cherhana si "La Galerie", ci dupa "La Galerie" sau la Marina Park, unde o zi de campare costa 15 lei.

Intrarea la festival este libera. Alaturi de artistii care au contribuit prin actul lor creativ la renumele festivalului, anul acesta exista si nume in premiera la Folk You! Florian Pittis: Dumitru Farcas, Desperado, Bere Gratis, Adrian Naidin, Sarmalele Reci, Timpuri Noi si trupa lui Kempes - Rezident Ex.

O alta premiera la Festivalul Folk You! Florian Pittis este lansarea celui de-al doilea album de autor al lui Emeric Imre. Astfel pe 4 august, de la ora 17:00, intr-un spatiu neconventional, chiar pe plaja, artistul va sta la dispozitia fanilor pentru a va oferi mai multe detalii legate de noul album, "Tarziu".

Festivalul Folk You! s-a lansat in 2005. La Vama Veche, Florian Pittis a declarat deschisa, prin Folk You!, "miscarea de rezistenta impotriva prostiei revarsate".

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii