Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:39 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Berceanu vrea pana in 2012 patru tronsoane pe autostrada Nadlac-Constanta

ro

18 Jun, 2010 00:48 1387 Marime text

Ministrul Transporturilor, Radu Berceanu, a declarat, joi, la Arad, că „ţinta generală“ este ca în 2012, tot ceea ce înseamnă coridorul IV Pan European, de la Nădlac până la Constanţa, să fie gata pe anumite porţiuni, iar altele să fie în lucru.

„Ţinta generală este ca în 2012, tot ceea ce înseamnă coridorul IV, adică de la Nădlac până la Constanţa, cu tot cu centura ocolitoare Constanţa, să fie anumite porţiuni gata, destul de multe dintre ele, şi altele în lucru“, a declarat Radu Berceanu.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • SURMELIS ARGENTINA PUSA 18 Jun, 2010 08:16 Daca este DORINTA LUI personala ,nu stiu sigur, dar stiu alceva foarte sigur si anume ca , ROMANIA trebuie sa se MULTUMEASCA ,pe moment, cu ce are si sa FACA INVESTITII foarte serioase si CONSISTENTE in AGRICULTURA romaneasca.In prezent , trebuie sa ne axam numai si numai pe DEZVOLTAREA AGRICULTURII, care este singura care ne poate scoate din CRIZA ECONOMICA. De ce sa mancam ROSII (tomate),rosii pe dinafara si verzi de dinauntru , IMPORTATE de la X,Y sau Z , cand se pot cultiva in ROMANIA in SERE , exact cum fac STRAINII ??? Greseala sud-americanilor ,ARGENTINA , a fost ca banii de la FMI au fost alocati pentru CONSTRUIREA SOSELELOR SI DRUMURILOR si nu pentru AGRICULTURA,iar DEZASTRUL FINANCIAR si-a spus cuvantul.