Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:53 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Benjamin Netanyahu s-a recules, la Paris, în fața magazinului unde patru evrei au fost uciși

ro

12 Jan, 2015 15:59 1495 Marime text
 
Șeful guvernului israelian, Benjamin Netanyahu, s-a recules, azi, la Paris, în fața magazinului evreiesc unde patru evrei au fost uciși vineri de un jihadist, în timpul unei luări de ostatici, relatează AFP și DPA, preluate de Agerpres.
 
Ambasada Israelului în Franța a anunțat sâmbătă seară că Benjamin Netanyahu vine în Franța pentru a participa la manifestația împotriva terorismului care a reunit peste un milion și jumătate de persoane duminică la Paris.
 
După marșul solidarității, prim-ministrul israelian s-a deplasat duminică seară la Marea Sinagogă din Paris, unde a salutat poziția foarte fermă și determinarea președintelui francez François Hollande și ale premierului Manuel Valls, veniți și ei la sinagogă să le aducă un omagiu victimelor, împotriva noului antisemitism și terorism.
 
De asemenea, Netanyahu i-a mulțumit lui Lassana Bathily, angajatul musulman al magazinului evreiesc care a salvat viața mai multor clienți ai magazinului vineri, ajutându-i să se ascundă de autorul luării de ostatici, Amédy Coulibaly.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii