Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:34 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Becali - „Şeful Jandarmeriei Constanţa mi-a zis - „Băsescu dă personal telefon. Nu vrea să faci puşcărie uşoară“. Ce spune Constantin Dima

ro

28 Apr, 2017 14:03 9318 Marime text
Omul de afaceri George Becali a făcut aseară, la postul de televiziune România TV, mai multe precizări referitoare la arestarea şi condamnarea sa. La un moment dat, Becali a spus: „A venit şeful Jandarmeriei din Constanţa şi mi-a zis: «Băi Gigi, hai să-ţi spun ceva! Băsescu dă personal telefon, că nu vrea să faci puşcărie uşoară. Eu vă spun ce mi s-a spus!»“.

În continuare, potrivit romaniatv.net, „Traian Băsescu a negat toate aceste acuzaţii“. „Cum credeţi că un preşedinte ar suna să se ocupe de un deţinut? Cum credeţi că un preşedinte ar da aprobări la propunerile SRI-ului? Vă spun public. Îl chem în judecată şi pe şeful Jandarmeriei Constanţa de atunci şi pe domnul Becali“, a mai transmis Băsescu, potrivit romaniatv.net.   

În contextul celor mai sus precizate, ZIUA de Constanţa a solicitat şi obţinut un punct de vedere de la colonelul Constantin Dima, inspector şef al Inspectoratului de Jandarmi Judetean Constanţa.

„Ca urmare a informaţiilor difuzate în spaţiul public, referitoare la un comandant al Jandarmeriei Constanţa,  în spiritul transparenţei şi deschiderii ce caracterizează instituţia noastră în relaţia cu societatea civilă,  respectului pentru lege şi adevăr dar şi  pentru eliminarea oricăror neclarităţi sau suspiciuni ce pot plana asupra activităţii şi imaginii instituţiei noastre, facem următoarele  precizări: Afirmaţiile făcute în spaţiul public referitoare la un şef al Jandarmeriei Constanţa sunt nereale şi tendenţioase, reprezentând simple speculaţii, Jandarmeria Română neavând  atribuţii legale cu privire la gestionarea activităţii în penitenciare, acestea fiind în sarcina unui alt minister de resort. Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Constanţa este o institiuţie echidistantă, fiind dispusă să corecteze informaţii care nu au valoare de adevăr, în scopul unei informări corecte. Am precizat aceste aspecte în spiritul respectului pe care îl purtăm cetăţenilor dar şi reprezentanţilor mass-media, asigurându-vă de faptul că instituţia noastră îşi desfășoară activitatea în interesul cetățenilor, al comunității și în sprijinul instituțiilor statului, exclusiv pe baza și în executarea legii“.  

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii