Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:45 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Becali, după ce a rămas fără siglă „Nici dacă imi dau bani nu folosesc sigla veche!"

ro

20 Feb, 2015 17:25 2485 Marime text
Becali a rămas fără Steaua. Are echipă, dar nu deține numele, care a ajuns oficial în mână Armatei.
 
Gigi Becali a transmis un mesaj exclusiv prin intermediul Sport Protv despre situația din acest moment de la Steaua. Spune că nu vrea să mai folosească siglă veche, nici dacă va primi bani de la Armată. 

Situația mărcii Steaua este clară în acest moment. Armată deține brandul, adică siglă și numele, iar Gigi Becali este obligat să rămână cu FCSB. Generalii cer 10% din veniturile clubului, dacă Becali va dori să folosească brandul Steaua.
 
Într-o intervenție telefonică la Oră Exactă în Sport, Florin Talpan, locotenent colonel de justiție și jurist al Clubului Sportiv al Armatei, a dezvăluit și prima ofertă de împrumut făcută patronatului clubului de fotbal. Acesta a spus că CSA a cerut 10% din veniturile totale ale Stelei pentru a cesiona numele și emblemă, ofertă refuzată de Gigi Becali.
 
De asemenea, acesta a spus că CSA a modificat regulamentele adminstrative și organizatorice pentru a putea înființă o echipă de fotbal. În continuare, Florin Talpan anunța că Mapn, prin CSA, ar putea acționă din nou în judecată clubul de fotbal, dacă șefii formației nu vor renunță la denumire și inscripții la următoarele meciuri (Numele Steaua București a fost afișat pe tabela de marcaj la meciul cu Astra).
 
„Clubul de fotbal, în urmă deciziei ÎCCJ, nu mai poate folosi numele! Scrie foarte clar în motivare! FCSB pot folosi, având în vedere că e înregistrată la OSIM, însă vor avea probleme și cu nouă siglă, pentru că și Venus București a făcut o reclamație. 



Sursa: sport.ro
Sursa foto: fanatik.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii