Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:02 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Becali a fost internat în Spitalul Penitenciarului Poarta Albă pentru investigații medicale

ro

10 Jan, 2014 12:01 1661 Marime text
Gigi Becali şi-a petrecut noaptea de joi spre vineri la Spitalul Penitenciarului Poarta Albă, unde fusese transferat pentru investigaţii medicale.

 Purtătorul de cuvânt al Penitenciarului Poarta Albă, Gabriel Botezan, a declarat, vineri, că Gigi Becali se află în continuare la Spitalul Penitenciarului Poarta Albă, unde a fost transferat joi după-amiază.

De asemenea, reprezentanţi ai Spitalului Penitenciarului Poarta Albă au confirmat că, vineri dimineaţă, Gigi Becali se află în unitatea medicală, unde este supus în continuare investigaţiilor medicale, fără a preciza şi care este starea de sănătate a acestuia sau cât va mai rămâne acolo.

Gigi Becali a fost transferat, joi, la Spitalul Penitenciarului Poarta Albă pentru a fi supus mai multor investigaţii medicale.

Gigi Becali a făcut în 30 decembrie 2013 o cerere de eliberare din motive medicale, acuzând o afecţiune veche la coloană care nu a mai fost tratată în perioada încarcerării, solicitarea urmând să fie judecată de Tribunalul Constanţa în 29 ianuarie, declara pentru MEDIAFAX avocatul Bogdan Vlad.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii