Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:55 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bebeluş ascuns sub o pătură, într-un microbuz

ro

29 Oct, 2016 17:30 1598 Marime text
Un bebeluș a fost ascuns sub o pătură pentru a fi scos din țară, însă planurile părinţilor au fost date peste cap de polițiștii de frontieră.

Noaptea trecută, la ora 00.20, în Punctul de Trecere a Frontierei Cenad s-au prezentat, pentru a ieşi din țară, șapte persoane, patru bărbați și trei femei, călătorind cu un microbuz marca Volkswagen înmatriculat în Bulgaria.

La controlul efectuat asupra autoturismului polițiștii de frontieră au descoperit ascuns deasupra unui bagaj, aflat între două persoane de pe scaunele din spate, un copil acoperit cu o patură.

La cercetări s-a stabilit că bebeluşul, în vârstă de numai o lună, era însoțit de părinții săi, cetățeni români, care au declarat că l-au ascuns pe acesta deoarece doreau să ajungă în Italia și nu au avut timpul necesar pentru a-i face documente de călătorie.

Polițiștii de frontieră au întrerupt călătoria persoanelor în cauză și efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă la trecerea frauduloasă a frontierei de stat şi complicitate la tentativa de trecere frauduloasă a frontierei de stat.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii