Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:59 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Beat la volan, a omorât o femeie şi a rănit mai mulţi oameni Cătălin Mariea, condamnat la trei ani şi zece luni de puşcărie

ro

02 Dec, 2014 09:55 892 Marime text
Magistraţii Judecătoriei Mangalia ş-au condamnat pe Cătălin Constantin Mariea la trei ani şi zece luni de închisoare cu executare pentru comiterea infracţiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă şi conducerea unui autoturism pe drumurile publice sub influenţa băuturilor alcoolice. Decizia nu este definitivă şi poate fi contestată cu apel.
 
În urma cercetărilor efectuate de poliţiştii, agenţii Serviciului Rutier Constanţa au concluzionat că, în seara zilei de 26 iulie 2011, ora 21.00, Constantin Cătălin Mariea, de 36 ani, din Topraisar, a condus un autoturism marca Dacia, model Logan, pe DN 38, dinspre Comana către Constanţa. La ieşire din Comana, Mariea a pătruns pe sensul opus de circulaţie, iese în afara părţii carosabile în stânga sensului său de mers şi intră în coliziune cu un copac.
 
În urma accidentului a rezultat decesul la faţa locului al numitei Carmen Sascău, de 52 ani, din Topraisar. Cu răni uşoare s-a ales şoferul maşinii şi Gheorghe Antonescu, de 26 ani, din Topraisar, care au fost transportaţi la spital pentru îngrijirii medicale. De asemenea, Mihai Trofin, de 26 ani, din Botoşani, un alt pasager în Dacia Logan, a fost rănit grav. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultând o concentraţie de 1,16 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior accidentului, analizele au scos la iveală că şoferul avea o alcoolemie de 2,50 grame/mie alcool pur în sânge. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii