Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:25 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Băuţi sau fără permise, la volan, pe şoselele din Constanţa

ro

16 Feb, 2015 10:56 1126 Marime text
Poliţiştii Secţiei 1 Poliţie Rurală Constanţa, postul de Poliţie Agigea au depistat, ieri, în trafic, pe DN39, în zona Steaua de Mare, un minor, în vârstă de 17 ani, care conducea un scuter fără a deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.   
 
Şi poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Rurală Mihail Kogălniceanu l-au depistat în trafic, pe strada Pădurii, pe B. Costel, de 48 ani, care conducea un autoturism fără a deţine permis de conducere.
 
Tot duminică, poliţiştii Biroului Rutier din Mangalia au depistat şi scos din trafic pe Constantin P., de 32 ani şi pe C. Georgian, de 23 ani care conduceau autoturisme, în condiţiile în care se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice.
 
Iar Poliţiştii Secţiei 9 Poliţie Rurală Topraisar îl cercetează în stare de libertate  pe N. Vasilică, de 47 ani, din Constanţa, care conducând un autoturism pe DJ395 (dinspre Chirnogeni către Negru Vodă), în timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice a părăsit carosabilul intrând în coliziune cu un copac.   
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii