Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:01 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bătaie şi împuşcături în centrul Braşovului Protagoniştii - un localnic şi un constănţean furios

ro

27 Sep, 2013 02:28 2394 Marime text
În urma unei altercaţii, un braşovean şi un constănţean au ajuns la Spitalul de Urgenţe Braşov, joi dimineaţă, primul cu leziuni la picioare, după ce a fost împuşcat, iar al doilea cu arcada spartă, în urma unui pumn primit în figură. Totul a pornit de la un conflict iscat într-un bar din centrul oraşului, unde cei doi petrecuseră ore bune, ambii fiind sub influenţa alcoolului.
Scandalul între cei doi a pornit în club. Se pare că braşoveanul, în vârstă de 30 de ani, a fost extrem de deranjat de comportamentul necivilizat al constănţeanului mai tânăr, de 24 de ani, şi i-a făcut observaţie. Cel admonestat a ripostat, conversaţia fiind asezonată cu înjurături. Mândri amândoi, s-au invitat reciproc afară, unde altercaţia verbală a degenerat rapid într-una fizică.
Astfel, braşoveanul i-a tras adversarului un pumn în faţă, spărgându-i arcada. Furios, constănţeanul a scos pistolul din dotare, cu gloanţe de cauciuc, pe care-l deţine legal în acte, şi a tras două focuri de armă. Un glonţ a atins gamba braşoveanului.
Sursa: libertatea.ro
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • costea ioana 27 Sep, 2013 16:19 ff bine ca ia anihilat sa nu se mai intample in brasov asa ceva traeasca politia si toti smecheri astia de carton sa inteleaga ca s-a terminat smecheria bine ca i-a arestat