Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:18 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Doi tineri recidivişti din Constanţa, reţinuţi Bătaie într-un club de noapte din Mihai Viteazu

ro

04 Jun, 2015 10:42 2339 Marime text
 
Poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale din cadrul IPJ Constanţa s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, în noaptea de 23/24 mai, C. P., de 29 ani, din localitatea Mihai Viteazu a fost agresat de două persoane necunoscute, în timp ce se afla în incinta unui club de noapte, din localitate.
 
Desfăşurând activităţi specifice, oamenii legii i-au identificat pe R.A. – F. şi O. T.-E., ambii din municipiul Constanţa, bănuiţi de comiterea agresiunii.
 
Cei doi au fost reţinuţi pentru 24 de ore pentru săvârşirea infracţiunilor de lovirea sau alte violenţe şi  tulburarea ordinii şi liniştii publice, urmând să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa cu propunere de sesizare a instanţei de judecată în vederea luării măsurii arestării preventive.

UPDATE Comunicatul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa


La data de 04.06.2015, Parchetul de pe lângă  Judecătoria Constanţa a sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Constanţa cu propunere de luare a măsurii arestării preventive faţă de inculpaţii ORAVEŢ THEODOR-EMILIAN şi RADU ALEXANDRU-FLORIN, recidivist, cercetaţi în stare de reţinere pentru săvârşirea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Din probele administrate până în acest moment în cauză s-a reţinut în sarcina inculpaţilor faptul că în noaptea de 23/24.05.2015, în jurul orelor 03.30, în timp ce se aflau în clubul „Ecou Cris SRL” din localitatea Mihai Viteazu, jud. Constanţa, pe fondul unor neînţelegeri legate de faptul că persoana vătămată C. P. a interacţionat cu o fată din grupul celor doi inculpaţi, aceştia au scos-o afară din club, unde i-au aplicat mai multe lovituri cu pumnii în zona feţei, provocându-i leziuni traumatice pentru a căror vindecare necesită circa 8-9 zile de îngrijiri medicale, activitate prin care a fost tulburată ordinea şi liniştea publică.

Sursa foto: arhivă
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii