Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:10 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bătaie ca în filmele de western într-un bar din Valu lui Traian

ro

10 Mar, 2015 09:38 2850 Marime text
În noaptea 7/8 martie, la ora 02.38, lucrătorii postului de poliţie Valu lui Traian au fost sesizaţi prin 112 cu privire la faptul că în barul Arts Club din Valu lui Traian are loc un scandal.
 
La faţa locului, poliţiştii au găsit personalul localului, iar în urma investigaţiilor efectuate s-a stabilit faptul că între Pascu Nicolae, Lupu Lucian, Pantu Năsturaş, Dincă Cătălin, Niculae Fred, toţi din localitatea Valu lui Traian, pe de o parte, şi Manolache Ionuţ din localitatea Culmea, oraş Ovidiu, de cealaltă parte a avut loc un conflict spontan, conflict provocat de Manolache Ionuţ pe fondul consumului de alcool.
 
Manolache, fiind sub influenţa alcoolului, l-a lovit cu pumnul în zona feţei pe Pascu Nicolae, iar în ajutorul acestuia au intervenit Lupu Lucian, Pantu Năsturaş, Dincă Cătălin şi Niculae Fred.
 
În timpul conflictului, lui Manolache Ionuţ i-a fost provocată o leziune la partea lombară stânga spate, prin tăiere cu un ciob din sticlă de către Pascu Nicolae şi au fost distruse obiecte de decor şi mobilier ale incintei barului, prejudiciul urmând a fi stabilit ulterior.
 
Manolache Ionuţ a refuzat acordarea de îngrijiri medicale din partea echipajului SMURD.
 
În cauza poliţiştii au deschis o anchetă.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii