Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:16 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Băsescu vrea control dur la secţiile de votare din locurile... speciale de pe litoral

ro

22 Jul, 2012 03:23 1603 Marime text

Preşedintele suspendat, Traian Băsescu, a declarat, sâmbătă seară, că în secţiile de votare pentru referendum sunt necesare camerele de luat vederi, motivând că pe 29 iulie se vor organiza secţii de votare şi în restaurante şi baruri, "ceea ce întrece orice imaginaţie".

Băsescu a fost întrebat de ziarişti, la plecarea de la sediul său de campanie, dacă consideră necesară instalarea de camere de luat vederi în secţiile de votare la referendumul din 29 iulie.

"Categoric da, au fost şi la alegerile prezidenţiale trecute şi nu văd de ce nu ar fi acum, iar dacă avem în vedere că în momentul de faţă se organizează secţii de votare şi prin restaurante, pe litoral, şi prin baruri şi prin ceea ce întrece orice imaginaţie, cred că un sistem de supraveghere este necesar", a spus Băsescu.

În ceea ce priveşte o posibilă fraudare a scrutinului, preşedintele suspendat a susţinut că, dacă se montează camere de luat vederi şi se aplică acelaşi sistem al declaraţiilor pe propria răspundere din partea participanţilor la vot pe listele suplimentare, "riscurile se reduc".

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/basescu-e-nevoie-de-camere-de-luat-vederi-in-sectii-acum-se-voteaza-si-in-restaurante-si-baruri_972228.html#ixzz21I4hZATJ

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii