Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:51 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Băsescu “Mazăre când o face pe papuaşul, când pe apaşul. Ponta să nu-i cedeze Portul Constanţa”

ro

28 Mar, 2013 00:23 1654 Marime text
Preşedintele Traian Băsescu a declarat că ar fi riscant pentru angajamentele României cu NATO sau Exxon ca premierul să accepte ca municipalitatea constănţeană să devină acţionar majoritar la Portul Constanţa, el afirmând că primarul Radu Mazăre "stă mai mult cu domnişoare dezbrăcate prin Mamaia", informează Mediafax.
"Mi-e greu să văd că unul care stă mai mult cu domnişoare dezbrăcate prin Mamaia, se îmbracă în tot felul de armuri, când o face pe papuaşul, când pe apaşul, mi-e foarte greu să îl văd discutând cu generalii de la NATO chestiuni serioase legate de tranzitul de armament, de muniţie, de trupe. Mi-e greu să îl văd discutând cu Exxon, dacă le spune să îl caute la Bamboo în discotecă. «Deci vedeţi că şeful e la Bamboo, e acolo cu nişte sirene ieşite din Marea Neagră». Cred că am fi noi neserioşi să trimitem Exxon, NATO… Poate eu greşesc, dumneavoastră vedeţi vreun general american mergând să discute cu el, sau în Brazilia că ăsta mai pleacă şi în Brazilia?", a afirmat Băsescu, miercuri seară, la B1TV.
Citiţi continuarea AICI!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • N N 28 Mar, 2013 10:25 Basescu se teme ca ii ia ciolanu Mazare
  • nelu brasoveanu 28 Mar, 2013 08:55 da cu tine pot discuta generalii NATO la Ciresica? da cu jupaneasa (balenuta) linga matale se poate?
  • Adrian 28 Mar, 2013 07:46 E prima data cand dau dreptate lui Basescu!!Un om care conduce destinele locuitorilor din Constanta trebuie sa aiba o alta tinuta.Ca umbla sirenele e alta problema ,dar sa te expui ca si cum ai fii un mare gigolo de cartier ,e ciudat!A
  • aa 28 Mar, 2013 05:32 Basescule si aici te bagi cu intrigi, vezeti de treaba ta si lasane pe noi cei din Constanta ca nu ai facut nimic pentru oras. du-te la Covasna ca acolo te simti bine si lasane conducerea orasului si jud. in pace. dragoste cu sila tu nu stii ca nu se poate