Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
12:12 22 10 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Băsescu le-a prezentat jurnaliştilor sediul său de campanie

ro

12 Jul, 2012 00:08 967 Marime text
Preşedintele suspendat Traian Băsescu i-a invitat, miercuri seară, pe jurnalişti să viziteze sediul său de campanie, amenajat la unul din etajele unui imobil pe strada Comăniţa, aflat în Sectorul 2 al Capitalei.
Băsescu şi-a cerut scuze de la jurnalişti pentru că spaţiul este foarte mic, membrii staff-ului său de campanie fiind destul de înghesuiţi în cele trei încăperi, nemaifiind loc şi pentru un centru de presă, iar jurnaliştii interesaţi să urmărească campania au fost nevoiţi să se instaleze în stradă.

"Ştiu că e foarte mic, asta e, a trebuit să fie găsit într-un timp foarte scurt", a spus Băsescu, acesta făcând împreună cu jurnaliştii turul sediului său. În cele trei încăperi a fost amenajată o sală în care lucrează consilierii preşedintelui, o sală pentru monitorizarea media, iar a treia cameră, în care şi-a instalat biroul şi preşedintele Băsescu, este folosită şi pentru şedinţe.Printre membrii staff-ului de campanie se afla şi europarlamentarul Elena Băsescu, fiica preşedintelui, care le-a oferit jurnaliştilor sticle cu apă şi fructe.

Întrebat despre campanie, Băsescu a menţionat că va fi construită în jurul ideii că USL nu va reuşi "să-şi acopere necinstea sub votul românilor". "Mi-e imposibil să cred că nişte oameni necinstiţi vor reuşi să-şi acopere necinstea sub votul românilor", a afirmat Băsescu.

El a spus că va dezvălui mai multe amănunte despre campania sa în conferinţa de presă de la ora 20:00, care va fi susţinută afară, în faţa imobilului, din cauza lipsei de spaţiu.

Băsescu a mai ţinut să asigure că, deşi echipa sa de campanie este mică, el se bazează şi pe corelarea cu staff-urile "PDL, al lui Mihai Răzvan Ungureanu şi al PNŢCD-ului lui Aurelian Pavelescu".
Sursa: http://www.mediafax.ro/social/basescu-le-a-prezentat-jurnalistilor-sediul-sau-de-campanie-9847414 

Ti-a placut articolul?

Comentarii