Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:02 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Băsescu îl atacă dur pe Blaga PDL nu poate fi condus prin căprărie, nu are nevoie de un caporal

ro

17 Apr, 2011 18:13 1301 Marime text

Şeful statului l-a atacat violent pe adversarul lui Emil Boc la şefia PDL. Traian Băsescu spune că Blaga şi-a însuşit în discurs un atac din televiziunile mogulilor. "Unii care pretind că m-au făcut pe mine să câştig n-au câştigat nici când au candidat ei", a spus preşedintele ţintind în aceeaşi direcţie.

Preşedintele Traian Băsescu îl atacă dur pe secretarul general al PDL, Vasile Blaga, cel care concurează cu premierul Emil Boc la şefia PDL. "Bineînţeles, nu mi-am schimbat opţiunea şi nu am motive să-mi schimb partenerul pe care-l am din 2004, Emil Boc!", a declarat Băsescu, într-o conferinţă de presă susţinută la Covasna, informează Gândul.

Şeful statului a părut furios pe Vasile Blaga pentru că acesta a recunoscut că s-ar fi întâlnit de două ori cu el. "Şi-a însuşit un atac provenit din televiziunile lui Vântu şi Voiculescu" atunci când a declarat că vrea să-i fie şefului statului "un partener vertical, nu slugă", a punctat preşedintele, care a recunoscut că el a lansat creşterea numărului de delegaţi la convenţia din 14 mai.

"PDL nu poate fi condus prin căprărie, n-are nevoie de un caporal, ci de un preşedinte! Mie niciodată nu mi-a condus nimeni campaniile! Punct! Cine crede că mie mi-a condus vreo campanie, să demonstreze că poate câştiga cu alt candidat. Unii care pretind că m-au făcut pe mine să câştig n-au câştigat nici când au candidat ei!", a tunat Băsescu, adaugă Gândul.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii