Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:43 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Basescu Alocatia pentru copii nu trebuie atinsa

ro

14 May, 2010 12:19 1169 Marime text

Preşedintele Traian Băsescu a precizat, aseară, într-o conferinţă de presă, că alocaţia pentru copii nu trebuie afectată de pachetul de reduceri a cheltuielilor bugetare şi şi-a exprimat speranţa că indemnizaţia acordată mamelor pentru creşterea copiilor nu va fi nici ea afectată.

„Alocaţia categoric nu trebuie atinsă şi vă pot spune că, după părerea mea, trebuie să privim cu multă atenţie şi indemnizaţia. Nu vă pot spune cum ies socotelile, pentru că pe totalul programelor sociale va trebui făcută o reducere de 15%. Pot să exprim o speranţă, că nu va fi sau va fi foarte puţin afectată alocaţia pentru creşterea copiilor", a spus preşedintele. Traian Băsescu şi-a exprimat speranţa că indemnizaţia acordată mamelor pentru creşterea copiilor va fi „minim afectată", dar a adăugat că nu poate oferi informaţii în acest sens.

„De aceea, am şi evitat discuţiile cu oricine, pentru că în momentul de faţă se fac calcule pe toate variantele: (...) Vom vedea. Sper ca cele care vizează copiii, pentru că astea chiar au o adresabilitate precisă, nu sunt categoria de ajutoare care să spui că sunt exagerate, ele sunt în interiorul unei politici de stimulare a natalităţii. Să vedem cu ce vine Guvernul", a adăugat el.

Sursa: agerpres.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii