Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:11 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Baronii PSD au câştigat meciul USL Vanghelie, Dragnea şi Mazăre au dus cei mai mulţi manifestanţi la prezentarea candidaţilor USL

ro

19 Oct, 2012 14:54 1484 Marime text
Peste 75.000 de membri USL au participat, miercuri seară, pe „Arena Naţională" la prezentarea candidaţilor alianţei pentru alegerile parlamentare din 9 decembrie. 
USL a reuşit, în acest fel, să depăşească recordul de asistenţă de pe „Arena Naţională" de la meciul România-Olanda, desfăşurat cu o seară înainte, pe care l-au urmărit 53.500 de spectatori. Pentru a atinge cifra de participanţi stabilită, liderii USL au stabilit o normă pentru fiecare judeţ. Au fost luate în calcul oferta fiecărei organizaţii, forţa acestora în teritoriu, dar şi distanţa faţă de Capitală. Astfel, organizaţiile judeţene apropiate de Capitală au avut norme de prezenţă mai mari, în timp ce filialele îndepărtate au adus un număr mai mic de participanţi. Majoritatea organizaţiilor au adus la Bucureşti între 500 şi 1.000 de participanţi, dar au existat şi excepţii. 

Contribuţia cea mai serioasă a venit din partea PSD Bucureşti, care a adus 15.000 de membri pe „Arena Naţională". Marian Vanghelie, preşedinte executiv al organizaţiei, este direct interesat să fie în termeni buni cu Victor Ponta. Până acum câteva luni, Vanghelie a fost în conflict cu Ponta, dar, în cele din urmă, cei doi au căzut la pace, iar primarul sectorului 5 încearcă să-i demonstreze şefului său de partid că se poate baza pe el.
Citiţi continuarea AICI !

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii