Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:58 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Barbut într-un club din Cernavodă Un bărbat a fost arestat preventiv

ro

11 Dec, 2013 10:31 1489 Marime text
Poliţiştii din Cernavodă a fost sesizaţi prin intermediul SNUAU 112, de către un bărbat, din Cernavodă, cu privire la faptul că, în incinta unui club din localitate, cartier Columbia are loc un scandal.

Cu ocazia deplasării organelor de poliţie la faţa locului şi a primelor cercetări efectuate s-a stabilit faptul că, într-un separeu din  incinta clubului patru tineri au participat la mai multe partide de jocuri de noroc (barbut), în timp ce  alţi prieteni doar priveau.
După mai multe ore de joc, pe fondul unor neînţelegeri legate de câştigul unei sume de bani (10.000 lei) de către doi dintre jucători, P. Nicolae în vârstă de 35 ani i-a agresat fizic cerându-le să scoată banii din buzunare, la acţiune participând şi I. Ciprian, de 29 de ani, care i-a lovit pe cei doi, astfel că banii au căzut pe podea şi au fost luaţi de către agresori. Oamenii legii i-au depistat pe suspecţi, iar faţă de I. Ciprian s-a luat iniţial măsura reţinerii pe bază de ordonanţă, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie, iar la data de 10.12.2013 acesta a fost prezentat Judecătoriei Medgidia, instanţă ce a emis pe numele său mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile. Faţă de P. Nicolae, procurorul de caz a dispus cercetarea în stare de libertate, sub aspectul săvârşirii aceleiaşi infracţiuni.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii