Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:27 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mandat de arestare pe numele bărbatului suspectat că a agresat un tânăr într-o stație de autobuz din Constanța. Victima a murit la spital

ro

20 Jul, 2017 18:17 2572 Marime text
Suspectul în cazul conflictului spontan din ziua de 10 iulie a.c, în urma căruia un bărbat din județul Ialomița a decedat, a fost reținut preventiv pentru 30 de zile. Decizia a fost luată de magistrații de la Tribunalul Constanța. 
 
Suspectul este Caciandone Dumitru, 31 ani. Acesta locuiește în zona în care a avut loc incidentul, pe strada Soveja din Constanța. Acesta a fost depistat la 9 zile de la comiterea faptei și a aflat de la polițiști că victima sa a decedat. În cazul lui s-a schimbat și încadrarea juridică a faptei, din vătămare corporală in lovituri cauzatoare de moarte. 
 
Reamintim că, la data de 10 iulie a.c., între doi bărbați aflați intr-un mijloc de transport în comun din Constanța a izbucnit un conflict spontan. La coborârea din autobuz unul dintre ei l-a lovit celălalt acesta din urmă căzând și lovindu-se la cap. Victima a fost transportată la spitalul din Constanța.
 
Ulterior a fost transportat la un spital din București unde a decedat. Polițiștii constănțeni efectuează cercetări sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța pentru identificarea autorului și tragerea lui la răspundere penala.
 
Incidentul a avut loc în zona staţiei de autobuz Grăniceri, în Tomis Nord. Victima şi agresorul nu se cunoşteau. A fost un conflict spontan între cei doiu, iar în momentul în care victima a coborât din autobuz a fost lovită de agresor, a căzut şi s-a lovit cu capul de bordură.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii