Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:51 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bărbatul care a omorât doi copii în accidentul de marți, de la Foltești, nu avea permis de conducere

ro

07 Sep, 2016 16:11 1965 Marime text
Bărbatul care a provocat o tragedie marți seară, la Foltești, nu deține permis de conducere, ba chiar a mai fost prins conducând fără drept, la sfârșitul lunii iunie.
 
Ivanciu Corcioveiu a provocat, în seara de 6 septembrie, un accident grav, în care a spulberat cu mașina doi copii, de opt și nouă ani. Minorii se aflau pe marginea drumului principal al localității.
 
Potrivit martorilor și procurorilor, șoferul conducea nebunește, a pierdut controlul direcției și a intrat într-un stâlp de electricitate. Din păcate, micuții aflați pe acostamentul de vizazi de Primărie, nu au avut nicio șansă de supraviețuire.
 
Bărbatul, originar din Târgu Bujor, a fugit de la fața locului, înainte să apară oamenii legii.

„La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Serviciului Rutier care, în urma verificărilor au stabilit că autoturismul, înmatriculat în Bulgaria, se deplasa dinspre municipiul Galați, către orașul Târgu Bujor, pe DJ 242, iar în dreaptul Primăriei din localitatea Foltești, a lovit frontal doi copii de opt, respectiv nouă ani, care se aflau pe acostamentul din partea dreaptă a drumului. În urma impactului, ambii copii au decedat, iar conducătorul auto a părăsit locul accidentului”, se arată în comunicatul oficial remis de Biroul de Preă al IPJ Galați.

Acum, polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, conducere fără permis și părăsirea locului accidentului, informează viata-libera.ro.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii