Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:32 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bărbatul acuzat de proxenetism din Cernavodă, arestat preventiv

ro

25 Jun, 2015 21:52 2312 Marime text
Bărbatul din Cernavodă, reținut în urma unor percheziții domiciliare efectuate de procurorii din Medgidia, sub acuzația de proxenetism, a fost arestat preventiv, astăzi, de judecători. Parchetul Judecătoriei Medgidia a dispus instituirea sechestrului asigurător asupra a trei apartamente ale bărbatului, în valoare totală de 75.600 de euro, precum și asupra unei mașini de lux, în valoare de 53.000 de euro.
Procurorii spun că în perioada 2007 – 2015, inculpatul Călin Florin, zis Babica, din Cernavodă, a obţinut direct şi indirect, prin aproximativ 18 interpuşi, peste 400.000 de euro de pe urma practicării prostituţiei de către diverse persoane de sex feminin pe teritoriul mai multor state din spaţiul european. Din aceşti bani, Babica şi-a cumpărat apartamente şi o maşină de lux De asemenea, inculpatul a înlesnit practicarea prostituţiei unor persoane de sex feminin prin plasarea acestora în diverse cluburi din Germania şi Austria.
Acum două zile, la domiciliul inculpatului a fost efectuată o pecheziţie domiciliară, iar la aceeaşi dată, Poliţia oraşului Cernavodă a dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore a inculpatului. Parchetul de pe lângă Judecătoria Medgidia a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale, iar inculpatul Călin Florin a fost prezentat în cursul zilei de astăzi Judecătoriei Medgidia cu propunere de arestare preventivă.
 

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii