Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:16 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bărbatul a oferit informaţii false Mama fetei găsite moartă lânga gara Murfatlar, împreună cu iubitul ei, chemaţi la audieri

ro

21 Jan, 2015 15:00 1511 Marime text
Bărbatul din Constanţa, care a asistat la moartea fetei de 13 ani, lovită de un tren de marfă acum o săptămână, este audiat de procurori împreună cu mama copilei.

Individul are deocamdată doar calitatea de martor şi trebuie să explice de ce a minţit şi nu a recunoscut că a fost alături de Ancuţa în ultimele ei momente de viaţă. L-au dat de gol imaginile suprinse de câteva camere de supraveghere din preajma căii ferate.

Bărbatul şi iubita lui, mama fetei, au intrat în sediul Poliţiei Transporturi din Constanţa, unde au fost audiaţi.  Până acum, individul a negat că s-ar fi aflat cu Ancuţa, deşi există imagini care îl suprind atât într-un bar, cât şi pe strada înainte şi după tragedie.

Ieri, când a fost înmormantată copila, rudele susţineau că fata a fost omorată de cineva, dar că nu pot spune mai multe şi îi lasă pe anchetatori să facă lumina în acest caz.

Ancuţa a fost găsită moartă lângă calea ferată, lovită de un tren marfar. Incidentul s-a petrecut la scurt timp, după ce ea a ajuns acolo alături de iubitul mamei ei. După nenorocire, individul a dat bir cu fugiţii şi nu a mai recunoscut că a fost împreună cu fata.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii