Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:33 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bărbați urmăriți internațional, depistați de polițiștii români. Unul dintre ei, un tulcean, suspect de furt

ro

20 Feb, 2018 10:44 1721 Marime text
Poliţiştii au depistat ieri, în urma schimbului de date şi informaţii prin Centrul de Cooperare Poliţienească Internaţională, doi bărbați urmăriți internaţional, de autorități polițienești străine. Au fost demarate procedurile legale în vederea predării acestora, către autorităţile germane, respectiv celor italiene.
 
Polițiștii din județul Tulcea au identificat un bărbat, de 26 ani, din localitatea Beștepe, județul Tulcea, pe numele căruia autoritățile germane au emis un mandat european de arestare pentru săvârșirea mai multor infracțiuni de furt. Faptele ar fi fost comise împreună cu alte persoane, prejudiciul fiind de aproximativ 18.000 de euro.
 
Persoana în cauza a fost prezentată Curții de Apel Constanța.
 
Poliţiştii din Botoşani au depistat, în municipiul Dorohoi, un bărbat de 29 de ani, pe numele căruia Biroul SIRENE Naţional din Italia a introdus o semnalare, prin care solicită arestarea şi predarea sa către autorităţile italiene. Acesta era urmărit pentru comiterea infracțiunii de viol.
 
Bărbatul a fost încarcerat în Arestul din Suceava, urmând a fi condus astăzi la Curtea de Apel Suceava, pentru luarea măsurilor legale.
 
Au fost demarate procedurile legale în vederea predării către autorităţile germane, respectiv celor italiene, a celor două persoane.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii