Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:56 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bărbat urmărit internaţional pentru infracțiunea de escrocherie, faptă comisă în Ungaria, depistat la Costinești

ro

20 Jun, 2019 11:45 1899 Marime text
Poliţişti din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale al IPJ Constanța au depistat un bărbat care era urmărit internaţional pentru infracțiunea de escrocherie, faptă comisă în Ungaria.
 
Potrivit IPJ Constanța, la data de 19 iunie a.c., poliţişti din cadrul Serviciului Investigații Criminale al IPJ Constanța au depistat, pe raza stațiunii Costinești, un bărbat în vârstă de 51 de ani, din municipiul Gheorgheni, județul Harghita, pe numele căruia exista un mandat european de arestare, emis de autorităţile maghiare.

Cel în cauză a fost dat în urmărire internaţională pentru comiterea unei infracțiuni de escrocherie, faptă comisă în anul 2017, în Ungaria.

Pentru depistarea acestuia, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare obţinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională – Inspectoratul General al Poliţiei Române.

„Bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanța care a emis ordonanță de reținere pe o perioadă de 24 de ore, fiind introdus în C.R.A.P. al I.P.J. Constanța.
Ulterior, Curtea de Apel Constanța a decis punerea sub control judiciar a bărbatului în cauză, pe o perioadă de 60 de zile, urmând ca în perioada următoare să fie desfășurate procedurile specifice privind cooperarea polițienească între cele două țări” - au transmis reprezentanții IPJ Constanța.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii