Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:46 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bărbat, urmărit internaţional pentru crimă de război, reținut de polițiști la Constanța. Ce acuzații i se aduc

ro

29 May, 2019 15:44 2322 Marime text
Poliţiştii de investigaţii criminale din Constanța au depistat un bărbat, care era urmărit internaţional pentru crimă de război. Schimbul de date şi informaţii a fost asigurat de Centrul de Cooperare Poliţienească Internaţională, informează Inspectoratul de Poliție al Județului Constanța. 

În această dimineață, poliţiştii Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, cu sprijinul Serviciului pentru Imigrări Constanța, la solicitarea Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanța, au depistat un bărbat, de 57 de ani, pe numele căruia exista o cerere de urmărire internațională, emisă de autorităţile bosniace.

„Bărbatul în cauză, cu dublă cetățenie, suedeză și bosniacă, a fost dat în urmărire internaţională, pentru comiterea infracțiunii de crimă de război împotriva civililor, fapte petrecute în anul 1992, pe teritoriul Iugoslaviei.

Acesta a fost reținut pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, fiind introdus în arestul I.P.J. Constanța, urmând ca la data de 30 mai a.c., să fie prezentat Curții de Apel Constanța, cu propunere de arestare preventivă” - au mai precizat reprezentanții IPJ Constanța.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii