Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:55 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bărbat, urmărit internațional de autoritățile italiene, pentru furtul unui bancomat cu 120.000 de euro, reținut de polițiști

ro

14 Jan, 2019 17:35 1463 Marime text
Polițiștii din Olt au depistat un bărbat, urmărit internațional de autoritățile italiene, pentru furtul unui bancomat cu 120.000 de euro.

Potrivit Poliției Române, la data de 12 ianuarie a.c., poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale - Compartimentul Urmăriri, din Olt, cu sprijinul celor din cadrul Postului de Poliție Iancu Jianu și al luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale, au efectuat o descindere domiciliară, pe raza comunei Iancu Jianu.

În urma activității, polițiștii au depistat un tânăr, de 21 de ani, din localitate, urmărit internațional de autoritățile judiciare italiene pentru comiterea infracțiunii de furt calificat, prejudiciul cauzat fiind de 120.000 de euro.

”În fapt, la data de 27 aprilie 2018, cel în cauză, în complicitate cu mai multe persoane, ar fi pătruns într-un depozit din Italia, de unde ar fi sustras un tractor și un autovehicul. Folosind aceste vehicule, cei implicați ar fi spart zidul unei bănci, de unde ar fi sustras un bancomat și 120.000 de euro” - au mai transmis reprezentanții Poliției Române. 


Polițiștii au prezentat bărbatul procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Craiova. A fost dispusă reținerea acestuia pentru 24 ore, urmând a fi predat autorităților italiene.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii