Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:05 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bărbat urmărit internaţional de autorităţile belgiene pentru omor, depistat de poliţiştii români

ro

23 Jan, 2018 12:23 1192 Marime text
Un bărbat urmărit internațional de autoritățile din Belgia pentru săvârșirea infracțiunii de omor a fost depistat de polițiștii din Bistrița-Năsăud.

La data de 22 ianuarie a.c., poliţiştii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistrița – Năsăud au depistat un bărbat, de 45 de ani, care era urmărit internațional.

Pe numele celui în cauză, autoritățile judiciare din Belgia au emis un mandat european de arestare, pentru comiterea infracțiunii de omor.
Pentru depistarea bărbatului, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare, obţinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională – Inspectoratul General al Poliţiei Române.

La data de 23 ianuarie a.c., a fost prezentat Curţii de Apel Cluj care a emis pe numele acestuia mandat de arestare pentru 30 de zile, urmând a fi încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Bistriţa-Năsăud, pentru demararea procedurilor în vederea predării către autoritățile belgiene.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii